fbpx skip to Main Content

Optiker på hjemmebesøk

Synsundersøkelsen

En hjemmesynsprøve tas alltid av en autorisert offentlig godkjent optiker. Dette foregår i vante og trygge i omgivelser i ditt hjem eller på institusjon/sykehjem. Vi medbringer vårt utstyr, som krever liten plass. Du får god tid, og vi starter med innledende samtale vedr. dine synsproblemer. Din egen brille kan måles med medbrakt utstyr. Det benyttes videre en autorefraktor, dvs. en maskin som måler elektronisk synet ditt. (Dette er en verdifull måling spesielt i tilfeller med demente pasienter). Ut fra denne målingen får vi indikasjoner på styrken din, som testes videre i en prøvebrille du får på nesen. Vi ser også på øyets netthinne og linse (skiakop/oftalmoskop), for å avdekke øyets tilstand, event. sykdommer. Til slutt foretas en øyetrykkmåling med Icare kontaktonometer.

I noen tilfeller er det en fordel å ha en pårørende med under synsundersøkelsen.

Valg av innfatning/utlevering

Dersom det er behov for en ny brille, har vi med et godt utvalg av kvalitetsinnfatninger. Nye glass i din gamle brille kan ordnes om ønskelig. Brillen blir så tilpasset, før vi tar den med til bestilling og innslip av glass i din styrke. Etter 4 – 10 dager (avhengig av type brilleglass), kommer vi tilbake og leverer din oppjusterte eller nye brille.

Denne tjenesten er ment for privatpersoner i eget hjem eller institusjoner/sykehjem i Arendal og omegn.

Produkter

Vi har et tett samarbeid med en lokal leverandør av brilleglass, MedicVision AS, som har sitt tilholdssted på Tromøysund Brygge, ved Arendal. De har også et stort utvalg på synshjelpemiddel som luper.

Innfatninger og solbriller som bl a; Brendel, Humphrey`s, Marc O`Polo, Freigeist, JOS, Tianflex, Jean Paul, Vendela, Johaug Design, Per Spook, Røst.

Rudy Project sportsbriller, Rudy Project har også stilige innfatninger til vanlige briller.

Bestill hjemmebesøk eller på institusjon

    Back To Top