Vanskelig å komme seg til optiker?

  • Vår optiker kan komme hjem til deg og utføre synsundersøkelse
  • Alle kunde-og aldersgrupper er velkomne til å ta kontakt
  • Gjelder både private hjem, institusjoner, alders-og sykehjem

Synsundersøkelse i hjemmet eller på institusjon/sykehjem

En hjemmesynsprøve tas alltid av en autorisert offentlig godkjent optiker. Dette foregår i vante og trygge i omgivelser i ditt hjem eller på institusjon/sykehjem. Vi medbringer vårt utstyr, som krever liten plass. Du får god tid, og vi starter med innledende samtale vedr. dine synsproblemer.

Din egen brille kan måles med medbrakt utstyr. Det benyttes videre en autorefraktor, dvs. en maskin som måler elektronisk synet ditt. (Dette er en verdifull måling spesielt i tilfeller med demente pasienter). Ut fra denne målingen får vi indikasjoner på styrken din, som testes videre i en prøvebrille du får på nesen. Vi ser også på øyets netthinne og linse (skiakop/oftalmoskop), for å avdekke øyets tilstand, event. sykdommer. Til slutt foretas en øyetrykkmåling med Icare kontaktonometer.

Valg av innfatning/utlevering

Dersom det er behov for en ny brille, har vi med et godt utvalg av kvalitetsinnfatninger. Nye glass i din gamle brille kan ordnes om ønskelig. Brillen blir så tilpasset, før vi tar den med til bestilling og innslip av glass i din styrke. Etter 4 – 10 dager (avhengig av type brilleglass), kommer vi tilbake og leverer din oppjusterte eller nye brille.

Denne tjenesten er ment for privatpersoner i eget hjem eller institusjoner/sykehjem i Arendal og omegn.

Bestill hjemmebesøk

I noen tilfeller er det en fordel å ha en pårørende med under synsundersøkelsen. Prisen inkluderer også trykkmåling og evt. utlevering av ny brille.

Ønsker du time?

Fyll gjerne ut skjemaet, ring eller send oss en e-post for å bestille hjemmebesøk, synstest eller besøk i vår butikk.

Ring oss

913 42 125

Send e-post

post@hjemmeoptikk.no

Leave this field blank